Een app die zorgt voor meer persoonlijk contact ‘Het Gesprek’

Blog

We brengen steeds meer tijd door achter een scherm, we communiceren steeds meer via digitale middelen. En nu COVID-19 ons dwingt om fysiek afstand te houden verdwijnt persoonlijk contact nog meer naar de achtergrond. Terwijl juist dat contact met familieleden, vrienden, collega’s of geliefden zo belangrijk is.

Ouderwets kletsen in een digitaal jasje

Wij van Leading Lean/Meerwaarde | Makers denken dat het anders kan. Wij willen onze passie voor het leggen van contact en het ervaren van geluk door persoonlijke verbinding inzetten om mensen dichter bij elkaar te brengen. Daarom hebben we de app ‘het Gesprek’ ontwikkeld. Een app die uitnodigt voor ouderwets kletsen in een digitaal jasje.

 

Waardevolle momenten

Met de app op je telefoon beleef je offline of online waardevolle momenten met je vrienden, familie, collega’s en geliefden. De dynamische app bevat grappige, spannende, verdiepende en toekomstgerichte vragen. Schud je telefoon en de volgende vraag komt tevoorschijn. Zo brengt de app gezellige (tafel)gesprekken weer terug in de huiskamer of het digitaal kantoor.

Voorkom eenzaamheid

Natuurlijk moeten we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en willen we zo sterk en gezond mogelijk door deze periode komen. Laten we daarom met elkaar een positieve vibe creëren en kijken: wat kan er WEL? Samen zorgen we voor meer persoonlijk contact en betrokkenheid en voorkomen we eenzaamheid of sociaal isolement in onze omgeving.

Een betere wereld

De app ‘Het Gesprek’ is gratis te downloaden de App Store of Google Play Store. Wil je toegang tot meer thema’s, dan vragen we een kleine bijdrage van € 2,40. De opbrengst wordt gebruikt voor het ontwikkelen van nog een nieuwe app: ‘Finder’. Deze app gaat het makkelijker maken om hulp of een maatje te vinden. ‘Finder’ biedt zowel praktische als sociale hulp. Zo willen we samen de wereld, stap voor stap, een beetje beter maken. Help je mee?

In 10 minuten je werkdruk verlagen en meer tijd voor jezelf

Timemanagement gaat over verstandig omgaan met je tijd. Het zorgt ervoor dat je effectief en doelgericht met je tijd omgaat zónder dat je jezelf voorbij loopt of overspoeld raakt. Je wilt dingen gedaan krijgen, het liefst zo efficiënt mogelijk en dus komt het erop aan...

Slimmere groei dankzij hogere arbeidsproductiviteit

Het is een stijgend probleem wat veel ondernemers treft: een daling van beschikbare, productieve medewerkers met de juiste talenten. Het vormt een schaarste waardoor het steeds moeilijker wordt om groei binnen je organisatie te realiseren.  Dalende...

“Doorbreek de Viceuze cirkel en verhoog de Productiviteit”​

Je medewerkers zeggen ja, maar doen nee. Herkenbaar? Veel organisaties kampen met mentaal verzuim, beperkte motivatie van het personeel en daarmee een lage of dalende arbeidsproductiviteit. Dit terwijl de groei toeneemt en beroepsbevolking krimpt. Het is dus...