Ervaringen

“Marcia has a very professional approach to advice senior management on operations management. Her sound knowledge and experience in combination with applying Lean and Agile in a practical way, learned me and colleagues to be more efficient in my work. She started a valuable journey in me, which will help me a lot in my work to achieve operational excellence…. Thank you for that!”

Sjacco de Vos

Project Director, Royal Haskoning DHV

“Marcia is deskundig en leergierig tegelijkertijd. Een mooie combinatie van waaruit zij ook anderen faciliteert en uitdaagt te groeien. Haar vakbekwaamheid op het gebied van LEAN combineert zij met kundigheid op het gebied van NLP (neuro-linguistisch programmeren) waardoor LEAN processen LEANER gemaakt worden, juist door aandacht voor de mens in dit proces.”

Anneke Durlinger van der Horst

Teamcaoch / trainer, Tjoys

“Marcia supported us in bringing lean to the business. She knows exactly how to cope with resistance, and discuss the things which are hard for people to bring to the table while keeping the human touch which is needed. She learned a lot of people within our company to work in a different way and start thinking in a different way while she kept focusing on making progress on the business objectives.”

Debby de Gelder

Managing Director, Visma | RAET

“Brigitte heeft een enorme drive om zaken beter te maken. Ze komt snel tot de kern van zaken, analyseert grondoorzaken en haar ‘procesmatige kijk’ op zaken helpt om complexe problematiek eenvoudig te maken. Haar pragmatische insteek, service gerichte instelling en no-nonsense manier van communiceren, maakt dat je snel weet wat je aan Brigitte hebt. In een team is Brigitte pro-actief, kritisch en gericht op het bereiken van gezamenlijk resultaat. Brigitte werkt hard, komt afspraken na en is een teamspeler, kortom een fijn persoon om mee samen te werken!”

Natasja Beekhuizen

VP Agile Change & Transformation, Rabobank

Brigitte is een gedreven lean consultant en coach. Door de juistevragen te stellen komt ze snel tot ‘de kern’ en weet vervolgensmet haar pragmatische aanpak verandering te brengen. Scherpen direct op de inhoud en met oog voor het team en de collega’som haar heen.”

Inge Diepenhorst

Director BPO Services, Visma | RAET

“Brigitte helpt ons team om te focussen en te richten op het resultaat. Bij alles wat wij doen te bedenken, draagt dit iets bij aan het gewenste resultaat of niet? Draagt het niet bij, dan moeten we het ook vooral niet doen. Dit zorgt ervoor dat wij doelgericht aan onze missie kunnen werken: mensen bewegen naar toewijding. Brigitte communiceert net als wij: recht door zee. Zonder omwegen zegt zij waar het op staat, waarbij het resultaat voorop staat. Wij gaan ervan uit de komende jaren nog veel mooie resultaten te gaan bereiken samen.”

Monique Ballering

Adviseur Sociale Zekerheid, Recht door Zee

“Brigitte kenmerkt zich als enhousiast, hulpvaardig en gedreven. De gedrevenheid van Brigitte en de vaardigheid om Lean Six Sigma op een toegankelijke en praktische manier te introduceren zorgen ervoor dat ze in staat is om snel tot een goed resultaat te komen.”

Coen Vermeulen

Manager Change & IT, VLC & Partners