E-learnings Lean belt

Onze e-learnings voor de Lean Yellowbelt en Lean Greenbelt bestaan uit verschillende lesvormen. Van video, tekst en audio, tot inspirerende casussen en relevante oefeningen. Zo leer je op een leuke en afwisselende manier de Lean theorie.

Certificaat van deelname en erkend LCS certificaat

Na het afronden van een e-learning ontvang je een certificaat van deelname. Wil je officieel certificeren bij LCS kan dit ook bij ons. Leading Lean is door de Cardiff University geaccrediteerd om Lean Management en Lean Six Sigma certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS) en daarom kunnen wij internationaal erkende certificaten uitgeven.

De waarde van het Lean Competence system

Het Lean Competence System is een internationaal gerenommeerd framework voor Lean Six Sigma trainingen en ontwikkeld in samenspraak met Cardiff University. Cardiff en het aan LCS gekoppelde leancompetency.org hebben een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassing van Lean Management en Lean Six Sigma in diverse sectoren. Het is een kwaliteitskeurmerk voor trainingen op het gebied van continu verbeteren waarmee je zeker bent dat de trainingen de juiste kwaliteit hebben.

E-learning Lean Yellowbelt

E-learning Lean Yellowbelt

In deze e-learning gaan we je meenemen in de mooie wereld van Lean. We vertellen je wat de filosofie van Lean is en wat de Klant en jij als Medewerker aan Lean heeft. De e-learning is erop gericht om te helpen met de volgende punten: Verhogen klanttevredenheid...

Lees meer
E-learning Lean Greenbelt

E-learning Lean Greenbelt

In deze e-Learning gaan we verdiepen op de Lean filosofie. We laten je zien hoe Lean (DMAIC) jou kan helpen in de bedrijfsvoering. Bij deze e-learning Lean Greenbelt laten we je ook zien hoe je de verbetering en/of verandering doorvoert en blijft volgen. De e-learning...

Lees meer