Lean Leiderschap introductie

Leiderschap

Deze training is een must voor Business leiders en beslissers op directieniveau. We raden deze aan wanneer u overweegt om te beginnen met Lean of Lean Six Sigma in uw organisatie. U maakt kennis met Lean Six Sigma, leert wat Lean Six Sigma voor uw organisatie kan betekenen en hoe u met Lean Six Sigma kunt beginnen. Vanuit onze eigen ervaring met Lean Six Sigma in tientallen bedrijven delen we verschillende best practices. We geven daarnaast tips over het kiezen van de juiste aanpak binnen uw organisatie.

Wat levert deze training u op?

  • U leert de basisprincipes en terminologie van de Lean Six Sigma
  • We gaan in op de leiderschapskwaliteiten en de veranderkundige vaardigheden die nodig zijn om duurzame, organisatiebrede verandering te realiseren met hulp van Lean Six Sigma op Leiderschap niveau.

Inhoud training

De theorie wordt gecombineerd met een praktijkvoorbeeld en een simulatie.

  • Introductie Lean Six Sigma met een praktijkvoorbeeld
  • Lean Six Sigma simulatie: Leerzaam Lean Six Sigma spel waarin we de technieken in de praktijk toepassen om echte verbeteringen te realiseren
  • Lean Six Sigma Leiderschap: Hoe bereik je een duurzame verandering

Materiaal
U ontvangt een hand-out en een pragmatisch boek over het toepassen van Lean Six Sigma.

Duur training
Een halve dag: De dag begint om 9.00 uur en eindigt om 13.00 uur. Aansluitend kunt u de lunch bij ons gebruiken.

Investering
De investering voor deze Lean Leiderschap Introductie training bedraagt € 295,-, exclusief 21% BTW. Dit is inclusief materiaal, koffie, thee en lunch. 

Locatie en datum
Wanneer de datum en locatie bekend zijn plaatsen wij deze in onze Agenda. Staat de training niet in de agenda? Schrijf u dan vrijblijvend in voor deze training, dan nemen wij contact met u op over de eerstvolgende datum waarop deze training zal plaats vinden.

Agenda

In de agenda staan de reeds geplande data, staat jouw training er niet bij schrijf je vrijblijvend in en we nemen contact met je op om een datum te plannen.

BEKIJK ONZE AGENDA