Wie zijn wij

Leading Lean is opgericht door Marcia Richardson en Brigitte Dusseldorp. Zij zijn experts op het gebied van Lean Six Sigma, Verandermanagement en zij hebben veel ervaring met Lean Leiderschap. Vanuit nieuwsgierigheid en met positieve energie denken zij altijd in mogelijkheden en deze mindset brengen zij moeiteloos over op elke omgeving.

Zij passen zich snel aan in de verschillende organisatieculturen en vertalen de Lean Six Sigma-aanpak altijd naar de specifieke klant situatie, met acceptatie en meetbaar resultaat tot gevolg. Leading Lean werkt samen met ervaren professionals, met minimaal 12,5 jaar implementatie ervaring.

Door deze samenwerking bieden wij een team van professionals die zowel in de rol van manager, afdelingshoofd en als consultant ervaring hebben met het initiëren, begeleiden en implementeren van verbetertrajecten en cultuurveranderingen. Het ontwikkelen van mensen en het verbeteren van de prestaties van organisaties is wat ons drijft.

brigitte-dusseldorp
Brigitte Dusseldorp

Lean 6 Sigma MBB &
Lean Master

marcia-richardson
Marcia Richardson

Lean 6 Sigma MBB &
Lean Master

Bij Leading Lean staan drie vragen centraal

1. DE NOODZAAK VAN DE VERANDERING - WAAROM?

De wetgeving verandert voortdurend, de markt wordt steeds transparanter en competitiever en de budgetten krapper. U merkt dat uw organisatie met steeds meer uitdagingen te maken krijgt. Uw klanten stellen hoge eisen aan kwaliteit en service, tegen zo laag mogelijke kosten. Dat vraagt om een duurzame verandering waarbij uw klant centraal staat. Alleen dan kunt u met uw organisatie succesvol zijn èn blijven.

2. HET DOEL VAN DE VERANDERING – WAT?

Bij het veranderingsproces staat de wens van de klant centraal. We helpen mensen nieuwe inzichten te verkrijgen waardoor ze zichzelf continu kunnen verbeteren. Onderaan de streep zien we resultaat, de uiteindelijke doelstelling van dit leerproces: een stijging van de klant- en medewerkerstevredenheid, het verhogen van de efficiency en de kwaliteit van de processen, een verlaging van de kosten en het behalen van een maximaal rendement.

3. HET REALISEREN VAN DE VERANDERING – HOE?

De weg naar een duurzame verandering zien we als een persoonlijke reis waarin we uw medewerkers begeleiden. Een reis waarin we de medewerkers in uw organisatie nieuwe inzichten geven en anders leren kijken naar hun omgeving. Ze worden op een positieve manier in beweging gezet en in staat gesteld te excelleren. De tools die wij hierbij inzetten zijn een combinatie van de methode Lean Six Sigma, Verandermanagement en Leiderschapscoaching. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ondersteunen met: Consultancy, Trainingen, Workshops, Lean verbeterscan en Coaching. Wij begeleiden u actief bij de implementatie in uw bedrijf.

Bekijk hier al onze diensten

 

Kiezen voor LeadingLean

Heldere doelen en meetbare (lange termijn) resultaten

Kiest u voor Leading Lean dan bent u verzekerd van een duurzame verandering, gekoppeld aan uw organisatiecultuur. Een verandering is immers pas blijvend als hij breed gedragen is binnen uw organisatie en de organisatiedoelstellingen voor iedereen helder zijn. We optimaliseren samen met u de samenwerking, we vergroten uw slagvaardigheid en we verbinden uw strategie met de operatie op de werkvloer. Zo haalt u het maximale uit uw medewerkers en organisatie en realiseert u echte doorbraken in uw resultaten. Leading Lean ondersteunt u hierbij met verschillende diensten.

Bekijk hier al onze diensten

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING