Workshops

Het volgen van een workshop is geen doel op zich, maar dient een hoger liggend doel. Neemt u deel aan onze workshops dan dagen we u uit om na te denken over dit hoger liggend doel. En vooral: hoever bent u hier nog van verwijderd? We maken het u in onze workshops niet gemakkelijk. We zijn niet bang om te confronteren, maar juist dat maakt onze workshops zo effectief. U zult merken dat u door zelfinzicht beter in staat bent een verandering bij uzelf, bij anderen of bij uw team te begeleiden. Bij Leading Lean kunt u zich inschrijven voor open workshops en workshops op maat (in company).

Lees meer...

Workshop 5S

U leert om structuur aan te brengen in uw werkwijze. Organiseren en standaardiseren van de werkplek en verbetering prestaties.

Lees meer...

Workshop Sit-Ins

U leert uw medewerkers beter coachen en stimuleren en zo uw standaarden borgen in de praktijk.

Lees meer...
website afbeelding workshop

Workshop: Lean en Verandermanagement

Anders kijken, beter inzicht, door Lean en Verandermanagement te combineren. Het einde van het jaar nadert en het is weer tijd voor het jaarplan. Tijdens deze workshop gaan we op een Lean manier een start maken met uw jaarplan. U leert hoe u echt uw team kunt betrekken bij het opzetten van dit plan, zodat jullie gezamenlijk de doelen en veranderingen succesvol kunnen realiseren.

Lees meer...
Fotolia 61036360 XS

Workshop Klantwaarde

Hoe kijkt de klant naar u en uw organisatie? U maakt o.a. kennis met de 'voice of the customer',  klantpanel en het kanomodel.

Lees meer...

Kaizen begeleiding

In een Kaizen Event wordt het business proces, samen met de medewerkers, in korte tijd geanalyseerd en verbeterd.

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING