Verandermanagement

Merkt u ook dat verandertrajecten soms moeizaam verlopen en op weerstand stuiten? Wilt u graag iedereen op de juiste wijze meenemen in de verandering die speelt? De wereld verandert voortdurend. Organisaties moeten steeds sneller op deze veranderingen kunnen inspelen. Dit vereist niet alleen een uitstekend Lean Six Sigma project aanpak, maar vraagt ook aandacht voor verandermanagement. Teamleiders, managers en directieleden vragen zich vaak af: 'Hoe krijg ik ze mee?'
Dan zijn onze verandermanagement trainingen uitermate geschikt voor u. In deze boeiende trainingen maakt u kennis met alle facetten van effectief verandermanagement. U leert alle instrumenten toepassen en u leert vaardigheden om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie in goede banen te leiden. Na afloop kunt u verandertrajecten succesvol managen en weet u op een effectieve wijze uw doelen te behalen.

Hieronder een overzicht van onze verandermanagement trainingen.

Lees meer...

Communicatietraining Feedback

Leer feedback gebruiken in het opbouwen van goede relaties en in het uitoefenen van invloed op uw medewerkers en uw omgeving.

Lees meer...

Kaizen facilitator training

In deze training leert u door middel van 'Kaizen Events' teams en afdelingen in uw organisatie stapsgewijs naar succes te leiden.

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING