Lees meer...

Lean Introductie Training

De Lean Introductie training is geschikt voor medewerkers die geen detailkennis nodig hebben en voor leidinggevenden die willen ontdekken. Met behulp van praktijkcases krijgt u inzicht in de basisprincipes van Lean.

Lees meer...

Lean Belt Training

De praktijkgerichte Lean Belt training is geschikt voor medewerkers/managers die verbeterprojecten begeleiden. U leert Lean effectief toe te passen in uw eigen organisatie en te werken aan uw verandervaardigheden.

Lees meer...
 

Value Stream Mapping (VSM)

Value Stream Mapping is één van de krachtigste Lean instrumenten. De VSM training is geschikt voor projectleiders en medewerkers die bedrijfsprocessen gaan optimaliseren.

Lees meer...

Training Strategy Deployment - Hoshin Kanri

Strategy Deployment is het vertalen van uw missie, visie en strategie in meetbare doelen op alle organisatieniveaus. Wanneer u wilt leren hoe u focus aan kunt brengen in uw organisatie is dit de juiste training.

Lees meer...

Training Klantpanel

Inzicht in de ervaringen en wensen van klanten vormt het fundament voor een succesvolle dienstverlening. Leer welke concrete acties in uw organisatie nodig zijn om de klant beter te leren kennen.

Lees meer...

Kaizen facilitator training (in company)

Een 'Kaizen Facilitator' is een medewerker die door middel van 'Kaizen Events' diverse teams in uw organisatie stapsgewijs naar gezamenlijk succes leidt.

Lees meer...

Training Lean in de Keten

Als uw organisatie groter en complexer wordt, ontmoet u nieuwe uitdagingen. Lean in de Keten is het antwoord. De focus ligt op de inrichting, besturing en communicatie in de hele keten van klant tot klant in uw organisatie.

Lees meer...

Training Operationeel Management

De focus ligt op innovatie en ondernemerschap op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Vragen die we behandelen: "Hoe werk ik doelmatiger? Wat kan ik van anderen leren?

Lees meer...

Communicatietraining Feedback

Leer feedback gebruiken in het opbouwen van goede relaties en in het uitoefenen van invloed op uw medewerkers en uw omgeving.

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING