Lean Leiderschapstraining

U raakt geïnspireerd door hedendaagse Leanmanagement trends en methodieken en vertaalt nieuwe inzichten naar uw eigen organisatie. Door reflectie en uitwisseling van expertise komt u dichterbij de kern van uw eigen leiderschap.
Op basis van onze ervaring van het toepassen van verschillende management theorieën en Lean principes in tientallen bedrijven, hebben wij een Leiderschapsmodel ontwikkeld. Het model helpt u en uw organisatie bij het zichtbaar maken/creëren van een duidelijke verbeter- en veranderstrategie. Voor elke fase van dit Leiderschapsmodel faciliteren wij een uitgebreide set van trainingen. De trainingen worden op interactieve wijze verzorgd door onze ervaren trainers. De werkvormen zijn uitdagend en bieden veel afwisseling. Met het persoonlijk actieplan kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Hieronder een overzicht van onze Lean Leiderschapstrainingen.

Lees meer...

Lean Leiderschap Introductie

Deze training is bedoeld voor leiders en leidinggevenden die beginnen met Lean of Six Sigma. U leert wat de juiste aanpak is voor een verander- en verbetertraject binnen uw organisatie.

Lees meer...

Masterclass voor Lean Masters

Bent u al een ervaren Lean Belt en wilt u nu groeien naar een Lean leiderschapsrol? Dan is deze 8-daagse masterclass echt iets voor U.

Lees meer...
LEanLeiderMasterclass300

Masterclass voor Lean Leiders

Bent u ervaren in leiding geven en wilt u Lean gaan implementeren in uw organisatie? Dan is deze intensieve 8-daagse masterclass iets voor U.

Lees meer...

Master Black Belt Training

Voor ervaren Black Belts die willen groeien in Lean Six Sigma leiderschap. U leert training geven en Belts te begeleiden. Daarnaast bouwt u kennis en ervaring op van Lean Six Sigma leiderschap skills .

Lees meer...

Training Strategy Deployment - Hoshin Kanri

Strategy Deployment is het vertalen van uw missie, visie en strategie in meetbare doelen op alle organisatieniveaus. Wanneer u wilt leren hoe u focus aan kunt brengen in uw organisatie is dit de juiste training.

Lees meer...

Toyota Kata Lean Management Training

Deze training is gebaseerd op het boek 'Toyota Kata' waarin Mike Rother beschrijft waarom Lean bij Toyota zo succesvol is. De Japanners 'maken het verschil' met de 'Verbeter Kata' en de 'Coaching Kata'. U leert in deze training om cultuur blijvend te verbeteren.

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING