Lean 6 Sigma Training

Deelnemen aan onze trainingen is een beleving, leuk, niet altijd gemakkelijk, soms zelfs confronterend, en juist daarom effectief. Door het creƫren van zelfinzicht is een deelnemer beter in staat zelf een verandering bij anderen of zijn team te begeleiden. Onze trainers zijn Lean Masters en Lean 6 Sigma Master Black Belts met minimaal 15 jaar ervaring in het trainen en uitrollen van Lean 6 Sigma. Onze trainers hebben een authentieke stijl die het leren leuker maakt.

Hieronder een overzicht van onze Lean 6 Sigma trainingen.

 

Lees meer...

Yellow Belt Training

In deze training komt de basis van Lean en Six Sigma aan bod. U leert op een andere manieren naar uw organisatie te kijken. U ontdekt de mogelijkheden van Lean en Six Sigma voor uw organisatie.

Lees meer...

Green Belt Training

In deze training ligt de focus op activiteiten, tools en technieken die Green Belts nodig hebben. Het leereffect is maximaal als u gelijktijdig mee doet aan een Lean Six Sigma verbetertraject in uw organisatie.

Lees meer...

Green Belt to Black Belt Training

Bent u Green Belt en wilt u nog meer leren? U leert extra aspecten van Lean Six Sigma, leiderschap en de veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van duurzame verandering in complexe omgevingen.

Lees meer...

Black Belt Training

Leer de aspecten van Lean Six Sigma, leiderschap en veranderkundige vaardigheden, die nodig zijn bij het realiseren van duurzame verandering in complexe omgevingen. Deze training is bedoeld voor de projectleiders.

Lees meer...

Master Black Belt Training

Wilt u begeleider en/of coach worden van de 'Belts' en 'business leiders' in uw organisatie? In deze training leert u zelf wat trainen en coachen binnen Lean Six Sigma inhoudt. U bouwt aan uw Lean Six Sigma leiderschap skills

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING