brigitte dusseldorp
drs. Brigitte Dusseldorp, MBA
Rol
:
Lean 6 Sigma Black Belt, Lean Master
Profiel
Brigitte is Managing Partner van Leading Lean. Ze heeft meer dan 15 jaar business ervaring met het implementeren van Lean en Lean 6 Sigma. Met de focus op Lean verandertrajecten in teams en over ketens heen, waarbij de brug wordt geslagen tussen Strategie, Lean en Leiderschap.

De persoonlijkheid van Brigitte laat zich het best omschrijven als enthousiast, gedreven en betrokken. Zij zet haar kwaliteiten in om veranderingen in bedrijven te realiseren. Waarbij de kern van het bedrijf én van de medewerkers tot zijn recht komt.

Haar wijze van werken is persoonlijk, gericht op de mens. Haar kracht is strategie omzetten naar toegevoegde waarde en energie op de werkvloer. Ze maakt eenvoudig verbinding vanuit oprechte interesse en bereikt zo gezamenlijk resultaat. Zij hanteert hier een coaching stijl gericht op zowel inhoud, als op houding en gedrag.

Zij haalt haar energie uit het analyseren en doorgronden van organisatie vraagstukken, waarbij Lean Six Sigma en verandermanagement samen worden ingezet. Deze filosofie spreekt haar aan omdat het een krachtig middel is waar medewerkers zelf vaardig worden in ‘continu verbeteren’. En bij complexe vraagstukken kan zij op basis van feiten daadwerkelijk een verschil maken. 

Ervaring
Ondersteuning van bedrijven in zowel Lean, Lean 6 Sigma, Lean leiderschap als Verandermanagement, om zo snel mogelijk zelf aan het stuur te komen in Lean of Lean 6 Sigma. Zij heeft zowel kleine als grote bedrijven succesvol begeleid: o.a. PGGM, Aegon, DaVinci College, Albeda College, Helicia, Deloitte, Vermogensbeheer, Institutionele business, HR, IT

Voorbeelden van resultaten:

  • Albeda College: Per HR afdeling hebben we de processen en besturing efficiënter ingericht en de doorlooptijd met 45% verbetert, de Interne Klanttevredenheid verhoogt, samenwerking geoptimaliseerd en medewerkerstevredenheid verhoogt
  • PGGM: Per afdeling/keten oa. Pensioenbeheer, HR, klant- en medewerkerstevredenheid verhoogd met minimaal 30%
  • Aegon: Organisatie self supporting gemaakt in Lean 6 Sigma in 1.5 jaar

Specialisme: Lean Master, Verandermanagement, Leiderschap, Lean 6 Sigma deployment, Lean 6 Sigma en Lean training en coaching in het Nederlands en Engels.

Opleiding
HBO, Facilitair Management
Lean Six Sigma Black Belt
Lean Six Sigma Greenbelt

 

 
VERBETER JEZELF DOOR

COACHING